Tým
Slovo, které vlastně ne tak zcela přesně vystihuje skutečnost lidí pracujících ve vinařství.
Správně by to měla být něco víc, jako velká rodina a její členové, kteří se podílí nejen na pěstování a výrobě vína, ale i běžném každodenním chodu vinařství.
Kateřina
Uvést, že Kateřina je „jen“ šéfka, by nebylo přesné a ani správné! Její nejmilejší funkcí ve vinařství je totiž zpracování hroznu a výroba vín a je to právě ona, kdo naše víno nejvíc a zásadně ovlivňuje, rozhoduje o jeho charakteru a vdechuje mu jeho život, ale kromě toho je i vinohradníkem, sommeliérem, účetní a příležitostným šéfkuchařem naší vinařské restaurace. A to je jen neúplný výčet všech jejich funkcí.
Většinu svého času a práce ve vinařství však věnuje právě výrobě vína, kterému se snaží vštípit typický charakter Mikulovské podoblasti a zároveň v něm zanechat i část své osobnosti a ženského espritu, aby naše vína měla svůj jedinečný charakter, a vy jste je mohli společně s námi opakovaně objevovat.

František

Franta podobně jako Kateřina nemá ve vinařství jen jednu funkci a jak už to v menších firmách bývá, i on musí vykonávat řadu dalších povinností a úkolů. Jeho hlavním přínosem je však starost o obchod, distribuci, marketing
a vůbec každodenní chod vinařství, restaurace a vinotéky.
Marián
Zkušený chef Marián Balog, který vařil v těch nejlepších restauracích na Moravě, tvoří s Františkem Hastíkem náš dream team, co se s láskou postará o Váš nezapomenutelný gurmánský zážitek. Samozřejmě v tom zcela nejlepším smyslu slova 😊

Výčet všech, kteří se podílejí na chodu vinařství, by však nebyl úplný, pokud bychom nezmínili všechny další kuchaře, číšníky, wine makery, pokojské, brigádníky, sezónní pomocníky ve vinicích, hlídače, sběrače a samozřejmě i naše babičky a prababičky a stejně tak kolegy a kamarády z vinařského oboru, kteří nás podporují a inspirují.